Brandwerende coating
 
Garantie

Multifire BV geeft garantie op het product. Systeem S gaat vergezeld van een volledig ondersteuningspakket, waarmee de kwaliteit van het product en van de verwerking wordt gewaarborgd. Dit pakket biedt een uitstekende mogelijkheid om contracten op een correcte en soepele manier op te leveren.

Het pakket bevat:
Verwerkingsinstructies
Technische ondersteuning
Projectcontrole & service
Brandwerend coating certificaat
TNO rapporten (op verzoek verkrijgbaar)
Uitvoering kwastapplicatie door erkende schildersbedrijven
Uitvoering airless spuitapplicatie door gecertificeerde applicatiebedrijven

Indien de tekeningen door Multifire International zijn uitgetrokken en de laagdikte is geadviseerd geven wij samen met het applicatiebedrijf het Systeem S 'brandwerende coating certificaat' af.

Dit certificaat bevat een duidelijke beschrijving van het project, de applicateur, het behandelde oppervlak, en de te bereiken brandwerendheid van de constructie- onderdelen. Het wordt na voltooiing van het contract door de applicateur ondertekend en aan Multifire geretourneerd. Daarna gaan kopieën van het certificaat naar de opdrachtgever.

Het certificaat wordt door de opdrachtgever overhandigd aan de plaatselijke overheidsinstantie (brandpreventie officier). De overheid is er zo zeker van dat de brandwerende coating overeenkomstig de Multifire instructies is aangebracht en dus aan de vereiste brandwerendheid voldoet.

 

 
U kunt zelf de rekenstaat invullen. Gebruik voor het maken van de berekening de onderstaande rekenstaat.

Rekenstaat (149 Kb)
  
Klik hier voor een voorbeeld van een correcte bestektekst.

Watergedragen Oplosmiddelhoudend
  
De RAL kleuren op deze pagina geven een indruk van de daadwerkelijke kleur maar kunnen niet als standaard gebruikt worden.

RAL kleuren