Brandwerende coating
 
Brandvertragend impregneermiddel voor hout: systeem HP

Brandvertragend impregneermiddel
Multifire System HP is een brandvertragend impregneermiddel dat zorgt voor brandveilige bescherming van houten afwerkingen binnen-en buitenshuis.

Laat het hout zien
Muren en plafonds die met hout zijn afgewerkt zijn een aantrekkelijke design-optie voor de architect. Multifire HP brandvertragend impregneermiddel laat het hout zien en draagt bovendien bij aan de brandveiligheid.

Aan te brengen in project
Systeem HP wordt direct aangebracht op hout zodat daarmee het hout een Klasse 1 of Klasse 0 rating (Euroclass B-s1, d0) bescherming tegen brand krijgt. Het dient niet gebruikt te worden in gebieden met een hoge luchtvochtigheid, bij warmtebronnen of op oppervlakten waar veel slijtage is te verwachten, zoals vloeren en traptreden. Neem voor meer informatie contact op met Multifire International.

Onafhankelijk getest
Systeem HP is getest op de reactie op ontvlambaarheid van het materiaal, en de bijdrage aan de vuurontwikkeling is getest, in plaats van de brandwerendheid. Systeem HP is volledig getest volgens NEN-norm 13823 en EN ISO 11925-2.

Heldere of gekleurde afwerking
U heeft een volledige keuze in afwerking met een heldere of een gekleurde Topseal. De heldere coating heeft een satijnglans. bij de gekleurde coating heeft u de keuze uit bijna alle RAL kleuren.

 

 


Meer informatie staat in de Systeem HP brochure. U heeft Adobe Acrobat nodig om dit bestand te openen. U kunt ook een exemplaar toe- gestuurd krijgen. Neem daarvoor contact met ons op.

Systeem HP (478 Kb)