Brandwerende coating
 
Brandwerende afdichtingen voor doorvoeringen: systeem WBD

Systeem WBD is een volledig pakket brandwerende afdichtingmaterialen voor alle soorten doorvoeringen in brandscheidende constructies.

Systeem WBD 150: Manchetten voor PVC pijpen.

Multifire B150 is een brandwerende manchet van gegalvaniseerd staal, die naderhand kan worden aangebracht. Geschikt voor UPVC, PVC, ABS, PP, PE en composieten pijp doorvoeringen. Bij brand sluit de B150 de doorvoering van plastic pijpen af in compartimentswanden en vloeren voor brand en rook.
Lees verder over WBD 150.


Systeem WBD 200: Brandwerende mortel.

Een handige brandwerende mortel die direct om de doorvoeringen in een muur of vloer kan worden gegoten of gepleisterd. Het biedt een harde blijvende afdichting Ideaal voor het afdichten van ventilatiekanalen met brandkleppen. Geeft tot 4 uur brandwerendheid aan alle doorvoeringen. PVC pijpen in combinatie met B300. Lees verder over WBD 220.
Lees verder over WBD 270.

Systeem WBD 300: Pijpwikkel voor plastic pijpen.

De pijpwikkel is het kostenbewuste broertje van de manchet voor gebruik in de muur. Plaats de flexibele hoes om de pijp, schuif hem in de muur en werk het gat af met Systeem B200 mortel voor een brandwerendheid van 4 uur. Ook geschikt voor ‘metal stud‘ wanden indien er een stalen mantel omheen geschoven wordt. Lees verder over WBD 300.


Systeem WBD 600: Brandwerende manchetten voor pijpen

De WBD600 huls is een nieuw product voor de brandwerendheid bij pijpdoorvoeringen, zoals waterleidingen en metalen pijpen, terwijl de warmte en akoestische standaarden hetzelfde zijn als bij de gebruikelijke glaswol isolatie. Deze eigenschappen voldoen aan de geldende normen en gebruiksaanwijzingen voor koud-en warmwaterleidingen en verwarmingsinstallaties.
Lees verder over WBD 600.

Systeem M701-M703-M705: Brandwerende kit.

Brandwerende kit op basis van acrylaat of siliconen. Kies Systeem M afhankelijk van de benodigde beweging in de voeg of naad. Systeem M geeft tot 4 uur brandwerendheid met een minimale hoeveelheid. Geschikt voor o.a. ramen en deuren; glaswanden, dilatatievoegen of naden in brandscheidende constructiewanden of vloeren. Lees verder over M 701. Lees verder over M 703. Lees verder over M 705.

Systeem WBD 740 - 741: Draag systeem of wand.

Dit zijn optionele draagconstructies voor zware doorvoeringen of grote wanden. Indien een doorvoering voor meer dan 2 uur brandwerend moet zijn zal de originele bevestiging van het kanaal of de kabeltray vaak bezwijken. Voor zeer grote afdichtingen bestaat het B741 wandsysteem. Hiermee kan een volledige wand van 3 x 3 m (met branddeur) van worden gemaakt. Te gebruiken in combinatie met B720 en B730 producten. Brandwerendheid tot 4 uur.

Systeem WBD 747-60: Voorbehandelde platen met coating/mastic.

Met flexibele brandwerende coating behandelde harde steenwolplaat (WBD 730). Een- of tweezijdig. De plaat kan direct op maat gesneden worden en om de doorvoering worden gezet. Voor zware doorvoeringen of grote wanden zijn optionele draagconstructies beschikbaar(WBD 740-741). Afwerking van de wand en randen met brandwerende coating of mastic (WBD 720-722). Lees verder over WBD 7474-60.

Systeem WBD 760: Brandwerende kussens.

Systeem B 760 kussens zijn voor het tijdelijk brandwerend dichtzetten van gaten in vloeren of muren. Ideaal voor installateurs die nog bezig zijn met installatie en zo tijdelijk bescherming aan groot of duur materiaal kunnen geven, De kussen kunnen snel verwijderd worden als er nieuwe kabels door de sparing moeten. Lees verder over WBD 760.


Systeem J: Brandwerende strips.

Systeem J bestaat uit een bij brand opschuimende strip die wordt toegepast voor het brandwerend afdichten van lange en dunne openingen zoals dilataties, voegen en andere afdichtingen waar flexibiliteit van belang is. Het systeem is geschikt zowel voor muren als voor vloertoepassingen om brandcompartimenten te crekren. Lees verder over Systeem J.

Brandwerende doorvoeringen, brandwerend, brandwerendheid, brandwerende afdichting, brandwerende afdichtingen, doorvoering, brandwerende plaat
  afdichting brandwerend
Systeem wbd
Systeem wbd
 
Systeem wbd

Meer informatie staat in de Systeem WBD brochure. U heeft Adobe Acrobat nodig om dit bestand te openen. U kunt ook een exemplaar toe- gestuurd krijgen. Neem daarvoor contact met ons op.

Systeem WBD Systeem WBD (1,3 Mb)
 
brandwerende afdichtingen
brandwerend afdichten
brandwerende doorvoeringen