Multifire heeft ruim 50 jaar ervaring met het behandelen van akoestische spuitpleister bij nieuwbouw en renovatieprojecten zowel nationaal als internationaal

De diensten van Multifire worden regelmatig toegepast bij het aanbrengen van akoestische spuitpleister in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Samen met architecten en opdrachtgevers wordt er gekeken hoe de akoestiek optimaal kan worden verbeterd. De prijs van een akoestisch spray plafond verschilt per project. De kosten zijn afhankelijk van onder andere de grootte, de structuur van de ruimte en eventuele aanvullende wensen. Wij vertellen u graag meer over de totstandkoming van de kosten.

akoestische spuitpleister is zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. Voor een optimale reiniging raden wij aan om bijvoorbeeld gebruik te maken van een stofzuiger met zachte borstel. Zo voorkomt u dat de wand of plafond beschadigd raakt.

akoestische spuitpleister
Kleuren

Akoestisch spuitwerk is leverbaar in een aantal standaard kleuren. Daarnaast ontwikkelen wij custom kleuren door pigment toe te voegen aan de lijm of een specifiek gekleurd basismateriaal uit te zoeken. Maak uw keuze uit de volgende standaard kleuren:

Klik hier voor het kleurenoverzicht

akoestische spuitpleister
Akoestische spuitpleister

Multifire Sediphone is een decoratieve akoestische spuitpleister met een hoge geluidsabsorptie. Sediphone kan in vele kleuren geleverd worden. Het product combineert een decoratief uiterlijk met akoestische correctie.

Lees meer over Sediphone

akoestische spuitpleister
Neem contact op

Bent nu nieuwsgierig naar de prijs van een akoestisch plafond, de verschillende mogelijkheden, toepassingen en afwerking? Download dan de productspecificaties, of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

AKOESTIEK IN DE RUIMTE

Producteigenschappen

Het pleisterwerk bestaat uit een akoestisch plaatmateriaal dat naadloos afgewerkt wordt met een akoestische transparante pleisterlaag. Hiermee wordt geluidsenergie afgebroken en ontstaat er een prettig akoestisch klimaat. Acosorb akoestisch pleisterwerk is beschikbaar in twee verschillende diktes van 3 tot 32 mm, glad afgewerkt in een kleur naar keuze. Multifire akoestische spuitpleister heeft de volgende kenmerken:

 • Geschikt voor elke type ondergrond
 • Naadloos en ondergrondvolgend
 • Bij geringe dikte maximale absorptie in de spraakfrequenties
 • Gemaakt van hoogwaardig gerecycleerde natuurlijke cellulosevezels
 • Beschikbaar in diverse structuren van grofkorrelig tot gladgestreken
 • Brandklasse B-s1.d0
 • Zelfs bij 55 °C en 95% luchtvochtigheid onveranderde hechtsterkte
 • Hechtsterkte 12.600 x het eigen gewicht en daarmee zeer duurzaam
 • Productie onder ISO9001, ISO14001 en ISO18001
 • Bij 35mm dikte een a w = 1,0
 • Akoestisch getest conform NEN-IN-ISO 354:2003
 • Zeer milieuvriendelijk: Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com