Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Als u onze rekenstaat invult en naar ons toestuurt per email kunnen wij berekenen wat de vereiste laagdikte is en hoeveel materiaal benodigd is. Zo kunt u een offerte aanvragen voor het aanbrengen van het systeem door ons applicatiebedrijf Atlas Fireproofing BV.

DOWNLOAD

Rekenstaat

Om een scherpe offerte aan te kunnen bieden vragen wij u de onderstaande rekenstaat te gebruiken. U kunt de ingevulde rekenstaat sturen naar info@multifire.nl. In dit overzicht kunt u aangeven welke type profielen brandwerend moeten worden behandeld.

Offerte aanvragen

Onderbouwing

Multifire biedt de service om voor ieder project een volledig advies voor de brandwerende voorzieningen te maken. Voor het bepalen van de te behandelen onderdelen, de garantie op de brandwerendheid en inzage in de moeilijkheid van het werk zijn tekeningen nodig. We vragen u ons een aanvraag toe te sturen compleet met staaltekeningen en bouwkundige tekeningen en de bestektekst, zodat we kunnen zien aan welke eisen moet worden voldaan. Voor dit gedetailleerde advies ontvangen wij graag meer gegevens:

 1. 1
  Bouwkundige tekeningen

  Onze calculatieafdeling verwerkt bij voorkeur uw bouwtekeningen digitaal om zo te indexeren welke profielen er brandwerend behandeld dienen te worden. Hierbij maken wij gebruik van moderne software (IFC/BIM/CAD) om een rapport te genereren op basis waarvan de hoeveelheid materiaal kan worden berekend.

 2. 2
  Staaltekeningen

  Specifiek voor het bouwkundig brandveilig maken van stalen constructies zijn gedetailleerde staaltekeningen nodig. Hiermee kunnen onze specialisten van calculatie rekenkundig bepalen welke laagdikte er vereist is om aan de brandwerendheidseis te voldoen. Op basis van die Fire Engineering leveren wij materiaal aan die wordt aangebracht door een specialistisch applicatiebedrijf.

 3. 3
  Projectgegevens

  Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de eisen en wensen van het project vragen wij u alle relevante informatie over te dragen. U moet hierbij denken aan bouwkundige mogelijkheden en beperkingen. Praktische informatie met betrekking tot productiefase en applicatie.  Veiligheid van uw en ons personeel is van groot belang.

 4. 4
  Brandwerendheidseis in minuten

  Het Bouwbesluit 2012 omschrijft wanneer de eisen gelden voor de constructie die bij bezwijken leidt tot een instorting buiten het brandcompartiment. Deze eisen zijn verschillend op basis van toepassing. Bijvoorbeeld voor kantoren met 3 bouwlagen of meer geldt een brandwerendheidseis van 60 minuten voor de draagconstructie. Onze technische specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwkundige brandveiligheid.

 5. 5
  Gewenste RAL-kleur

  Om de brandwerende Basecoat te beschermen tegen beschadigingen en voor esthetische doeleinden wordt er gebruikt gemaakt van een Topseal (afwerklaag in RAL kleur naar keuze). Klilk hier voor een overzicht van de RAL kleuren

 6. 6
  Afleveradres

  Bouwplaatsen zijn soms complex qua organisatie op gebied van veiligheid en aanlevering. Zo zijn er soms speciale aanmeldingsvereisten voor projecten zoals Schiphol of overheidsprojecten. In verband met planning zijn wij graag op de hoogte van dit soort eisen.

 7. 7
  Bestektekst

  Multifire ondersteunt het werken met de diverse bestektekst-systematieken. In samenwerking met diverse organisaties (STB, FPS, OSF, PDF, TXT, SUFX, S01) zijn contracten en projectbeschrijvingen opgesteld.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com