Calculatie

Calculatie

Multifire International biedt u de service om voor ieder project een volledige calculatie te maken voor brandwerende systemen. Het betreft bepalen van de te behandelen onderdelen, het uittrekken van de tekeningen en het berekenen van de laagdikte van de brandwerende coating voor de te behandelen constructie.

De technische verkoopafdeling van Multifire kan voor brandwerende systemen een materiaalprijs opgeven. Offerte- en richtprijzen worden direct na het bepalen van de hoeveelheid schriftelijk aan u bevestigd.

Vergelijking alternatieve systemen
Door gebruik te maken van moderne rekenprogramma`s kunnen wij u alternatieve materialen aanbieden voor hetzelfde probleem. Op deze wijze kunnen wij snel bepalen wat de meest efficiënte oplossing voor een bepaalde constructie is.

Calculatie

Vereisten:

Om de benodigde laagdikte/brandwerendheid van de basecoat te berekenen hebben wij de volgende gegevens nodig:

Bouwkundige tekeningen

Op bouwkundige tekeningen staan plattegronden, constructie, doorsneden, details en situatie zodat er een compleet beeld ontstaat van het project.

Staaltekeningen

De werkvoorbereiding maakt gebruik van staaltekeningen om constructieonderdelen zoals stalen profielen en diens brandwerendheid te berekenen.

Projectgegevens

Algemene gegevens zoals planning, betrokken partijen, bouw specifieke maatregelen en/of omstandigheden.

Brandwerendheidseis in minuten

Op basis van de gebruikstoepassing en bouwconstructie berekenen de specialisten met behulp van Fire Engineering de brandwerendheidseis.

Projectfasering

Projectfasering betekent de planning van applicatie in combinatie met alle doorlopende werkzaamheden op de bouw. Dit moet nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Dit geldt bijvoorbeeld voor projecten waar zowel nieuwbouw en renovatie plaatsvindt. Met name complexe projecten waar zowel Off-site en On-site word aangebracht moet goed op elkaar aansluiten.

Bestektekst

Aan het bestek zijn bouwtekeningen gekoppeld, de zogenaamde bestektekeningen die samen met de technische omschrijving de basis vormen van het contract tussen opdrachtgever en aannemer. Een bestek is een volledige functionele beschrijving van een werk.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com