Controle

Onderhoud

Voor een optimale werking van brandwerende systemen is het van belang dat de brandwerende coating in goede staat blijft. Krassen en stootplekken kunnen leiden tot beschadigingen van de Basecoat. Dit kan de levensduur van het brandwerend systeem verkorten. Multifire beveelt dan ook aan om jaarlijks te controleren of er afwijkingen en/of schades zijn (of te verwachten).

Om het u gemakkelijk te maken kunt u de controle laten uitvoeren door experts van Multifire International. Zij kunnen voor u in een vroeg stadium mogelijke problemen voor u signaleren en in kaart brengen. Herstelwerkzaamheden kunt u laten uitvoeren door een gespecialiseerd applicatiebedrijf. Met een Multifire inspectie- en onderhoudscontract bent u verzekerd van de optimale zorg van uw brandwerend systemen.

Onderhoud
Onderhoud
Zorgplicht

Verantwoordelijkheid

Wettelijk is de bouweigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid van het gebouw. Dus ook voor de brandveiligheid. Brandveiligheid is een specialistisch vakgebied dat Multifire International BV haar diensten aanbied voor de inspectie en controle van de brandveiligheid van constructies.

Dit verzekert een eigenaar middels een periodieke reportage van een correcte controle op haar brandwerende systemen zodat er tijdig onderhoud kan plaatsvinden.

Garantie

Certificatie

In bouwkundige constructies in buitensituaties of semi-buitensituaties dient ten alle tijde de Basecoat geheel te zijn afgedicht door de Topseal. Schade aan de Topseal kan leiden tot versnelde verslechtering van het systeem. Indien de schade jarenlang blijft blootgesteld aan weersomstandigheden (vooral vocht) kan dit leiden tot het groter worden van een schadeplek.

Daarom heeft Multifire International sinds 1996 een voorwaarde in haar garantie dat het systeem in een buitensituatie verplicht moet worden geïnspecteerd op schade om zodoende de brandwerendheid van de constructie te kunnen blijven garanderen. Het niet-inspecteren en/of herstellen van de schade in buitensituaties leidt altijd tot het ongeldig zijn van de garantie.

Onderhoud
Full service partner

Multifire is uw full service partner: van fire-engineering naar uitvoering.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com