Bouwkundige brandveiligheid

Bouwkundige brandveiligheid

Multifire International BV is gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid voor bouw en industrie. Met meer dan 2.000.000 m2 met brandwerende coating behandeld staal in Nederland, is Multifire marktleider in de brandwerende coating. Naast onze bekende brandwerende coatings en afdichtingen biedt Multifire u nu ook een nieuwe generatie spuitpleisters aan. Multifire International BV levert een uitgebreid assortiment brandwerende systemen voor bouw en industrie. Naast de bekende coatingsystemen en afdichtingsmaterialen biedt Multifire u nu ook een nieuwe generatie spuitpleisters.

Ontmoet ons team

Onze technische specialisten

Multifire International is gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid voor bouw en industrie. Ons technisch verkoopteam adviseert u graag van bouwaanvraag tot oplevering.

Jan Peter de Boer
Chief Executive Officer, CEO

Oprichter en directeur van Multifire International. Als technisch specialist op de hoogte van alle nationale én internationale regelgeving op gebied van bouwkundige brandveiligheid.

Maarten de Boer
Chief Financial Officer, CFO

Maarten is als CFO binnen het bedrijf de hoogst verantwoordelijke op het gebied van de financiën, zowel wat betreft de planning, de risicobeheersing als het vastleggen van financiële gegevens.

Danny Voorn
Hoofd calculatie/werkvoorbereiding

Als hoofd calculatie houdt Danny zich voornamelijk bezig met werkvoorbereiding, het aansturen van het calculatie-team en technische projectondersteuning. Daarnaast is hij actief in software-ontwikkeling.

dr Martijn Hopman
Research & Development

Martijn Hopman is academisch opgeleid in het Verenigd Koninkrijk en doet onderzoek en ontwikkeling van brandwerende systemen in eigen laboratorium. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor ISO implementaties.

Pasqual Streiner
Calculator/werkvoorbereiding

Als calculator maakt Pasqual op basis van bouwtekeningen, bestekken en overige informatie berekeningen van de brandwerende materialen, zodat er een begroting en offerte kan worden opgesteld.

Eugenia Pinas
Calculatie/werkvoorbereiding

Als calculator maakt Eugenia op basis van bouwtekeningen, bestekken en overige informatie berekeningen van de brandwerende materialen, zodat er een begroting en offerte kan worden opgesteld.

Zoekt u een partner op het gebied van VerwerkingsinstructiesTechnische ondersteuningProjectcontroleCertificatieTNO rapportenUitvoering en meer?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com