Geschiedenis

De geschiedenis van Multifire International. In 1966 was onze eerste klus in bouwkundige brandbeveiliging het beschermen tegen brand van 12.000 m2 metrotunnel in Rotterdam. Sindsdien is Multifire betrokken geweest bij het advies, ontwerp, levering en toepassing van passieve brandbeveiliging in Europa, Afrika, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Daarnaast zijn wij actief in brandverenigingen om brandveiligheid op de agenda te krijgen. Met behulp van een eigen laboratorium en test-installatie doen wij onderzoek naar nieuwe brandwerende technologieën en productontwikkeling.

Talloze projecten hebben wij met succes afgerond. Een kleine greep uit onze geschiedenis kunt u bekijken op onze pagina met referentieprojecten.

08March2012

Fusie Atlas Fireproofing

Om verschillende disciplines onder één dak samen te brengen was het logisch om beide applicatiebedrijven te fuseren om werkstromen te optimaliseren.

14February1995

Partnerschap NVM Fireproofing

Naast het gespecialiseerde werk van brandwerende coatings zijn brandwerende afdichtingen en doorvoeringen ook een belangrijk onderdeel van bouwkundige brandveiligheid. NVM Fireproofing heeft vele jaren deze tak beoefend. De opname van deze groep specialisten was in 1995 een feit.

23April1967

Partners met Atlas ABC

Met Multifire International als leverancier en expert op het gebied van bouwkundige brandwerende systemen was de samenwerking met een gespecialiseerd applicatiebedrijf voor de hand-liggend.

Altlas Applicatie Brandwerende Coatings heeft zichzelf door de jaren heen als betrouwbare partner met gecertificeerde applicateurs op gebied van brandwerende systemen.

01May1966

Oprichting Multifire

De oprichting van Multifire International. In 1966 was onze eerste klus in bouwkundige brandbeveiliging het beschermen van 12.000 m2 metrotunnel in Rotterdam. Sindsdien is Multifire betrokken geweest bij het advies, ontwerp, levering en toepassing van passieve brandbeveiliging in Europa, Afrika, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Ontmoet ons team

Onze technische specialisten

Multifire International is gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid voor bouw en industrie. Ons technisch verkoopteam adviseert u graag van bouwaanvraag tot oplevering.

Jan Peter de Boer
Chief Executive Officer, CEO

Oprichter en directeur van Multifire International. Als technisch specialist op de hoogte van alle nationale én internationale regelgeving op gebied van bouwkundige brandveiligheid.

Maarten de Boer
Chief Financial Officer, CFO

Maarten is als CFO binnen het bedrijf de hoogst verantwoordelijke op het gebied van de financiën, zowel wat betreft de planning, de risicobeheersing als het vastleggen van financiële gegevens.

Danny Voorn
Hoofd calculatie/werkvoorbereiding

Als hoofd calculatie houdt Danny zich voornamelijk bezig met werkvoorbereiding, het aansturen van het calculatie-team en technische projectondersteuning. Daarnaast is hij actief in software-ontwikkeling.

dr Martijn Hopman
Research & Development

Martijn Hopman is academisch opgeleid in het Verenigd Koninkrijk en doet onderzoek en ontwikkeling van brandwerende systemen in eigen laboratorium. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor ISO implementaties.

Pasqual Streiner
Calculator/werkvoorbereiding

Als calculator maakt Pasqual op basis van bouwtekeningen, bestekken en overige informatie berekeningen van de brandwerende materialen, zodat er een begroting en offerte kan worden opgesteld.

Eugenia Pinas
Calculatie/werkvoorbereiding

Als calculator maakt Eugenia op basis van bouwtekeningen, bestekken en overige informatie berekeningen van de brandwerende materialen, zodat er een begroting en offerte kan worden opgesteld.

Zoekt u een partner op het gebied van VerwerkingsinstructiesTechnische ondersteuningProjectcontroleCertificatieTNO rapportenUitvoering en meer?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com