Op zoek naar innovatie

Multifire toont innovatie met nieuwe technieken om zo te voldoen aan steeds strengere eisen op gebied van brandveiligheid van bouwkundige constructies.

Met behulp van ons eigen Research & Development laboratorium doen wij continu onderzoek en kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt en nieuwe technologieën implementeren. Met onze in-house brandproef-opstelling kunnen wij zelf-ontwikkelde coatings wetenschappelijk testen op brandwerendheid.

(foto laboratorium links)

Duurzame en milieuvriendelijke producten of diensten ontwikkelen

Schaarser wordende grondstoffen, hogere energieprijzen en de vraag om duurzame producten die zorgen voor minder afval en een lagere CO2-uitstoot veroorzaken, noodzaken ons om nieuwe producten te ontwikkelen. Multifire International BV innoveert met de nieuwste technieken op gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Een goed voorbeeld van deze technische vooruitgang is onze FSC 360 serie brandwerende coatings: milieuvriendelijk, dunne laagdiktes, snelle verwerking én economisch aantrekkelijk.

FIRE PROTECTION FOR PROFESSIONALS

Fire Safety Engineering

Het gebruik van IFC is onderdeel van Multifire’s Fire engineering. Dit is de toepassing van wetenschappelijke en brandtechnische principes om mensen, eigendommen en hun omgeving te beschermen tegen de schadelijke effecten van vuur en rook. Multifire International maakt gebruik van IFC voor het uitwisselen en delen van BIM-informatie tussen de verschillende software-applicaties van partijen in het bouwproces. Hierdoor kan iedereen communiceren met dezelfde intelligente data, van architect tot aannemer en vastgoedbeheerder.

In de loop van een BIM proces zullen de verschillende partijen specifieke modellen aanleveren om zo tot een totaalmodel te komen. Met behulp van de digitale tekeningen en brandwerendheidseisen berekenen onze technische specialisten de benodigde laagdikte en hoeveelheid brandwerend materiaal. Deze brandveiligheidstechniek kan de meest geschikte methoden voor brandbeveiliging bevatten (van diverse brandwerende systemen) die zullen helpen de impact van brand op het gebouw te minimaliseren, te profiteren van kostenbesparingen en uiteindelijk de bouwkundige brandveiligheid te verbeteren.

(foto calculatie hier)

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com