50 JAAR ERVARING

Multifire International maakt uw staalconstructie brandwerend van 30, 60, 90 tot 120 minuten.

Nationale (en internationale) regelgeving stellen dat dragende constructies en bouwelementen aan specifieke brandwerendheidseisen en brandgedrag moeten voldoen.

Brandproeven met constructies hebben aangetoond dat speciaal ontwikkelde brandwerende materialen de brandweerstand van die constructies sterk verbeteren.

Zo heeft ieder staalprofiel een andere afmeting en belastingcapaciteit. Multifire maakt gebruik van eigen software om de brandwerendheid te berekenen.

Multifire is in staat om het optimale systeem of combinatie van systemen voor het project te selecteren aan de hand van de strategische criteria die de klant ons opgeeft.

Brandwerende coatingsystemen

Brandproeven met constructies hebben aangetoond dat speciaal ontwikkelde brandwerende coatingsystemen de brandweerstand van die constructies sterk verbeteren. Lees verder…

Brandwerende spuitpleisters

Thermische spuitpleisters zijn ideaal voor alle situaties waar de ondergrond moeilijk te bewerken is met rigide isolatie of waar de bevestiging een probleem kan zijn. Lees verder…

Brandwerende plaatmaterialen

Voor het brandwerend bekleden met plaatmateriaal biedt Multifire diverse hoogwaardige oplossingen.

Lees verder…

Gecombineerde systemen

Elk brandwerend systeem heeft zijn voordelen, maar ook beperkingen. De kunst is om het optimale systeem of combinatie van systemen voor het project te selecteren aan de hand van de strategische criteria die de klant ons opgeeft. Lees verder…

2000000m2 brandwerende coating

Multifire is marktleider op gebied van professionele brandwerende coatingsystemen.

5000Projecten afgerond

Multifire heeft meer dan 5000 brandwerende projecten afgerond.

50jaar ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring bent u bij Multifire verzekerd van een goed resultaat.

Zoekt u advies op het gebied van brandwerende coating systemenbrandwerende spuitpleistersBrandwerende plaatmaterialenCertificatieTNO rapportenUitvoering en meer?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com